Pumpkin Spice Latte in de vorm van een hoogwaardige eiwitshake.
- 24 g eiwit per portie
- Slechts 1,5 g koolhydraten en 1,5 g vet
- Compleet aminozuurprofiel
Hoogwaardige ingrediënten.
- Wei-eiwit van grasgevoerde koeien
- Calorievrije zoetheid van de steviaplant
- Natuurlijke smaken, geen onnodige toevoegingen
- Echte kaneel-, gember- en koffie-extracten
Klaar in 3 stappen.
Waarom we eiwitten uit Nieuw-Zeeland gebruiken?
Uit de wei in je shake: onze beste proteïne.
Probeer al onze smaken.
Voedingswaarden | per 100g | per 30g |
---|---|---|
Energie | 1628 kJ / 384 kcal | 488 kJ / 115 kcal |
Vetten | 5,0 g | 1,5 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 3,6 g | 1,1 g |
Koolhydraten | 5,1 g | 1,5 g |
waarvan suiker | 4,6 g | 1,4 g |
Eiwitten | 80 g | 24 g |
Zout | 0,61 g | 0,18 g |
Aminozuren | per 100g | per 30g |
---|---|---|
L-Alanine | 3904 mg | 1171 mg |
L-Arginine | 2112 mg | 634 mg |
L-Asparaginezuur | 8952 mg | 2686 mg |
L-Cysteïne | 2168 mg | 650 mg |
L-Glutaminezuur | 13408 mg | 4022 mg |
L-Glycine | 1488 mg | 446 mg |
L-Histidine | 1232 mg | 370 mg |
L-Isoleucine* | 5216 mg | 1565 mg |
L-Leucine* | 8536 mg | 2561 mg |
L-Lysine | 6872 mg | 2062 mg |
L-Methionine | 1688 mg | 506 mg |
L-Fenylalanine | 2568 mg | 770 mg |
L-Proline | 4576 mg | 1373 mg |
L-Serine | 3360 mg | 1008 mg |
L-Threonine | 5088 mg | 1526 mg |
L-Tryptofaan | 1504 mg | 451 mg |
L-Tyrosine | 2344 mg | 703 mg |
L-Valine* | 4936 mg | 1481 mg |
Veelgestelde Vragen
Het smaakt als een combinatie van herfst en kerst. Pumpkin Spice is een zoete, verwarmende mix van kaneel, nootmuskaat, gember en kruidnagel. De smaak en het aroma bevatten nuances van al die heerlijke componenten. De shake smaakt het allerlekkerst bij een knapperend haardvuur.
Whey Protein is de perfecte shake voor na het sporten, omdat het hoogwaardige eiwitgehalte rechtstreeks naar je spieren gaat.** Maar je kunt er ook van genieten als lekker zoet tussendoortje in de ochtend - of eigenlijk op elk moment van de dag. Voor een optimaal resultaat raden we aan om 1-3 porties per dag te drinken.
Wei-eiwit staat bekend om de hoge biologische beschikbaarheid en de vele essentiële aminozuren die het bevat. Deze voordelen maken van wei-eiwit het ideale eiwit na de fysieke belasting van kracht- of duurtraining. De aanvoer van eiwitbouwstenen is belangrijk om de eiwitsynthese te versnellen en zo anabole (spieropbouwende) processen in het lichaam te stimuleren. Wei-eiwit is van nature glutenvrij. Door productiefactoren kan het product sporen van gluten bevatten.
Wei-eiwit is vooral geschikt voor de spieropbouw en het behoud van je spieren, voor kracht- en duurtraining. Het beste kun je het direct na lichamelijke inspanning nemen. Bovendien kun je wei-eiwit gebruiken om een tekort aan voedingsstoffen veroorzaakt door onvoldoende eiwitinname te compenseren.
De steviaplant maakt het mogelijk om een mengsel van zeer waardevolle zoetstoffen te creëren, steviolglycosiden, die meer bieden dan alleen een zoete smaak. Steviolglycosiden zijn gezuiverde extracten van de steviaplant. Zo kunnen we onnodige koolhydraten en calorieën vermijden. Dit maakt steviolglycosiden veel beter dan traditionele industrieel geproduceerde suiker.
Whey Protein van foodspring wordt gemaakt op basis van hoogwaardige melk, afkomstig van overwegend plantaardig gevoede graskoeien. Deze beweidingstechniek is niet alleen goed voor het welzijn van de koe, maar speelt ook een rol in de kwaliteit van de melk. In vergelijking met melk van koeien die op stal worden gehouden, bevat melk van grasgevoerde koeien meer linolzuur en ook een hoger aandeel omega-3-vetzuren.
Goedkoop wei-eiwitpoeder is meestal afkomstig van melk die wordt geproduceerd door de bio-industrie. Ondanks strikte voedselvoorschriften worden er als gevolg van besmette diervoeding soms twijfelachtige residuen in de melk gevonden. Deze kunnen via voeding op de mens worden overgedragen en kunnen schadelijk zijn voor het lichaam. Elke onnodige belasting van het lichaam heeft op de lange termijn een negatief effect op de efficiëntie en dus ook op de spieropbouw.
Wij zijn fel tegen het gebruik van aspartaam als zoetstof in al onze eiwitten. Er is veel onderzoek gedaan naar de mogelijke negatieve gezondheidseffecten van aspartaam. Hoewel uit de huidige onderzoeken blijkt dat het consumeren van aspartaam in kleine hoeveelheden niet gevaarlijk is, gebruiken we voor onze producten liever andere zoetstoffen.