Sorteer op
  resultaten
Totale prijs incl. btw, excl. verzendkosten

Lactosevrije fitness foods

Het is niet altijd eenvoudig om lactosevrije levensmiddelen te vinden die lekker en ook goed voor je fitness zijn. Wij hebben er ons eens mee beziggehouden en finest fitness food ontwikkeld dat perfect in je lactosevrije voedingsplan past. En nog superlekker is ook!


“Onze voedingswetenschappers, levensmiddeltechnologen en voedingsdeskundigen controleren het lactosevrije fitness food van foodspring ten strengste op kwaliteit en smaak. Zo is ons fitness food gegarandeerd lactosevrij en lekker.”


Lactosevrij proteïne poeder? Geen probleem. Onze veganistische proteïne is 100% lactosevrij. Als shake na de workout, als alternatief voor een milkshake of in de muesli - het verrijkt je dag met uitstekend licht verteerbare proteïne uit erwten, rijst, hennep en zonnebloemen. Bovendien heeft het een volledig aminozuurprofiel.

Om als tussendoortje iets te eten, zijn de Crunchy Fruits en Veggies perfect. Gedroogde vruchten en groenten zonder suiker en zonder chemicaliën, gewoon droog. Dat klinkt niet aantrekkelijk maar smaakt wel heerlijk.

Maar ook bij de klassieke supplementen gebruiken we geen lactose. Waarom niet? Heel eenvoudig. Omdat premium BCAA's, creatine, omega-3 en dergelijke geen lactose nodig hebben om je training te ondersteunen.


“Lactosevrije voeding zorgt voor plezier. Lactosevrije proteïne kan ook heerlijk zijn. Met deze veronderstellingen kiezen we bij foodspring voor de ontwikkeling van lactosevrije fitness food.”