Sorteer op
  resultaten
Totale prijs incl. btw, excl. verzendkosten

Toepassing 's ochtends

Hoe je aan je dag begint, is bepalend voor je succes. Low carb-ontbijt, proteïne-ontbijt voor je fitness of een extra portie superfoods 's ochtends. finest fitness food van foodspring levert je voor elk doel het perfecte ontbijt.


“Wij bieden levensmiddelen die ervoor zorgen dat je gezonder eet. Dit betekent: minimale inspanning, maximaal profijt voor je lichaam. Dat lukt met innovatieve producten van de hoogste kwaliteit. En dat is precies waar foodspring voor staat.”


Onze bio proteïne pap van de Bodensee is met 20 g proteïne per portie niet alleen het perfecte ontbijt voor de spieropbouw. De pap geeft ook een lang verzadigd gevoel, brengt je goed de ochtend door en is gewoon superlekker.


“Het ontbijt is essentieel om sportieve doelen te bereiken. Maar ook om gezond te blijven en de dag door te komen. De trend om het ontbijt over te slaan, is al lang weerlegd.”


Superfood your breakfast. Chia pudding van exclusief wit bio chia zaad en een topping van goji bessen zijn perfect voor een proteïnerijk low carb ontbijt. Onze superfood blends zorgen voor nóg meer voedingsstoffen in smoothies. Als je meer van noten houdt, dan zal onze pindakaas van geroosterde pindanoten je overtuigen.

Vooral voor de training is het belangrijk om een ontbijt te vinden dat je energie geeft zonder te belasten. Chia pudding met vers fruit is ideaal. Maar ook een verse smoothie met superfood berries geeft je de nodige energie.