Sorteer op
  resultaten
Totale prijs incl. btw, excl. verzendkosten

Toepassing 's avonds

Wat moet je 's avonds na de training eten? Welke voedingsmiddelen zijn 's avonds het meest geschikt? De gouden regel die voor iedereen geldt; die bestaat niet. Wat je moet eten, hangt af van jou en je doel. foodspring biedt je het perfecte fitness food voor elk doel. 

Proteïnerijke en lichte snacks zijn 's avonds altijd een goede keuze. Beef Jerky, noten en bessen, Protein Bars of Crunchy Veggies zijn perfect als je haast hebt. Ook proteïne shakes zijn 's avonds ideaal om je spieren 's nachts te voorzien van de eiwitten die je nodig hebt. 


“Proteïnerijke snacks zijn 's avonds geschikt voor elk doel. Daarom moeten ze zo vaak mogelijk op het voedingsplan staan.” 


Vooral 's avonds en na de training zijn supplementen zoals Zn:Mg en Daily Vitamins ideaal om de voedingsstoffen na intensieve workouts aan te vullen. Ook omega-3 is na elke workout perfect. 

Wil je je training aanpassen voor een strandfiguur? Shape caps, choline-inositol of een lekkere shape shake als maaltijdsupplement helpen je hierbij.