Proteïnebrood met ham en tomaat
Het lekkerste hapje uit Spanje!
Makkelijk
10 mins
Spieropbouw
Voedingswaarden: per portie
1 medium slice
Calorieën
484
kcal
191 kcal / 100 g
Koolhydraten
7
g
3 g / 100 g
Proteïnen
34
g
13 g / 100 g
Vet
34
g
13 g / 100 g
Ingrediënten:
persoon
personen
3 sneetjes |
|
1 | Knoflookteen |
1 | Grote, rijpe tomaat |
3 tl | Olijfolie |
Zeezout | |
60 g | Serrano ham |
Als luxe ontbijt, voorgerecht of als snack tussendoor. Dit lekkere hapje kun je eigenlijk altijd wel eten. En smaakt het beste op ons proteïnebrood.
Bereiding:
Het recept is voor 3 sneetjes brood met beleg. 484 kcal en 34 g proteïne.
- Rooster de sneetjes brood in de broodrooster of in een pan zonder olie.
- Halveer de knoflookteen en wrijf flink over de sneetjes brood.
- Snijd de tomaten horizontaal door midden. Wrijf eveneens over het brood, zodat het vruchtvlees op het brood achterblijft.
- Druppel 1 tl olijfolie op ieder sneetje brood en breng op smaak met wat zout.
- Verdeel vervolgens de serranoham over het brood.
- Enjoy!
Producten die je kunt gebruiken:
Onze tip
Let er op dat de tomaten goed rijp zijn. Zo kun je het vruchtvlees beter uitsmeren.
Informatie over copyright
- Afbeelding op deze pagina: ©foodspring