Proteïnebrood met ham en tomaat

Proteïnebrood met ham en tomaat

Het lekkerste hapje uit Spanje!

Makkelijk
10 mins
Spieropbouw

Voedingswaarden: per portie

Calorieën 484 kcal 191 kcal / 100 g
Koolhydraten 7 g 3 g / 100 g
Proteïnen 34 g 13 g / 100 g
Vet 34 g 13 g / 100 g

Ingrediënten:
persoon

3 sneetjes
Protein bread
Protein bread
6,99 €
(30,39 €/1 kg)
Incl. btw & plus Verzending
1 Knoflookteen
1 Grote, rijpe tomaat
3 tl Olijfolie
Zeezout
60 g Serrano ham

Als luxe ontbijt, voorgerecht of als snack tussendoor. Dit lekkere hapje kun je eigenlijk altijd wel eten. En smaakt het beste op ons proteïnebrood. 

Bereiding:

Het recept is voor 3 sneetjes brood met beleg. 484 kcal en 34 g proteïne.

  1. Rooster de sneetjes brood in de broodrooster of in een pan zonder olie. 
  2. Halveer de knoflookteen en wrijf flink over de sneetjes brood.
  3. Snijd de tomaten horizontaal door midden. Wrijf eveneens over het brood, zodat het vruchtvlees op het brood achterblijft.
  4. Druppel 1 tl olijfolie op ieder sneetje brood en breng op smaak met wat zout.
  5. Verdeel vervolgens de serranoham over het brood.
  6. Enjoy!

Onze tip

Let er op dat de tomaten goed rijp zijn. Zo kun je het vruchtvlees beter uitsmeren.