Low Carb Proteïne Brownies
Chocolade brownies met veel proteïne
Makkelijk
30 mins
Afvallen
Voedingswaarden: per portie
1 medium slice
Calorieën
211
kcal
per 100 g
per 100 g
Koolhydraten
26
g
per 100 g
per 100 g
Proteïnen
16
g
per 100 g
per 100 g
Vet
4
g
per 100 g
per 100 g
Ingrediënten:
persoon
personen
240 g | Appelmoes |
110 g | Meel |
70 g | Whey Proteïne Chocolade van foodspring |
5 tl | Cacaopoeder |
1 tl | Bakpoeder |
4 tl | Stevia |
3 | (bio) Eieren |
1 snufje | Zout |
Het beste van deze brownies is het gebruik van appelmoes en stevia in plaats van olie, boter en suiker. De appelmoes maakt de brownies lekker vochtig en is veel beter voor het lichaam dan boter. Stevia is ook zoeter dan gewone suiker maar lager in calorieën.
Bereiding van de low-carb proteïne brownies
- Scheid de twee eieren en klop de eiwit stijf. Meng het derde ei met de rest van de ingrediënten. De beste keuze van proteïne voor dit recept is de chocolade-smaak . Je kan minder of meer stevia gebruiken afhankelijk van de voorkeur. Voeg het eiwit mengsel samen met de rest.
- Doe het deeg in een ingevette platte bakvorm en bak ongeveer 20 minuten op 180 graden.
- Laat het afkoelen en eet smakkelijk!
Producten die je kunt gebruiken:
Tip
Voeg gehakte noten toe.
Informatie over copyright
- image on this page: ©istock.com/nata_vkusidey