Protein peanut butter cups
Chocolade-pinda taartjes om zelf te maken
Makkelijk
30 mins
Spieropbouw
Voedingswaarden: per portie
1 medium slice
Calorieën
156
kcal
555 kcal / 100 g
Koolhydraten
7
g
27 g / 100 g
Proteïnen
6
g
21 g / 100 g
Vet
11
g
38 g / 100 g
Ingrediënten:
persoon
personen
150 g | Pure chocolade (bijv. Protein Chocolate van foodspring) |
45 g | Pindakaas van foodspring |
30 g | Whey Protein Choco-Pindakaas van foodspring |
optioneel | iets als topping |
Onze tip
Let op - dit recept is echt lekker. Wij laten je zien hoe je de klassieker onder de zoetigheid op een gezondere manier kunt maken. Met slechts 3 ingrediënten. In de peanut butter cups vind je naast pindakaas ook nog onze nieuwe smaak Whey Protein: Chocolade-Pindakaas. Trakteer jezelf af en toe op iets lekkers!
Bereiding:
De shake bevat per portie 156 kcal en 6 g proteïne.
- Laat de chocolade in een warmwaterbad smelten.
- Doe 1 tl chocolade in de 8 mini-muffinvormpjes en draai voorzichtig, zodat de bodem en de rand gelijkmatig bedekt zijn met chocolade.
- Zet nu de muffinvormpjes voor 10 minuten in de vriezer.
- Pindakaas en Whey Protein met elkaar mengen tot er een gelijkmatig mengsel ontstaat.
- Doe 1 tl pindakaas in de muffinvormpjes. Vul met de resterende chocolade. Breng eventueel op smaak met wat zeezout.
- Laat de muffinvormpjes nu voor minstens 30 minuten in de vriezer staan.
- Eet smakelijk!