Protein peanut butter cups

Protein peanut butter cups

Chocolade-pinda taartjes om zelf te maken

Makkelijk
30 mins
Spieropbouw

Voedingswaarden: per portie

Calorieën 156 kcal 555 kcal / 100 g
Koolhydraten 7 g 27 g / 100 g
Proteïnen 6 g 21 g / 100 g
Vet 11 g 38 g / 100 g

Ingrediënten:
personen

150 g Pure chocolade (bijv. Protein Chocolate van foodspring)
45 g Pindakaas van foodspring
30 g Whey Protein Choco-Pindakaas van foodspring
optioneel iets als topping

Onze tip

Let op - dit recept is echt lekker. Wij laten je zien hoe je de klassieker onder de zoetigheid op een gezondere manier kunt maken. Met slechts 3 ingrediënten. In de peanut butter cups vind je naast pindakaas ook nog onze nieuwe smaak Whey Protein: Chocolade-Pindakaas. Trakteer jezelf af en toe op iets lekkers! 

Bereiding:

De shake bevat per portie 156 kcal en 6 g proteïne.

  1. Laat de chocolade in een warmwaterbad smelten. 
  2. Doe 1 tl chocolade in de 8 mini-muffinvormpjes en draai voorzichtig, zodat de bodem en de rand gelijkmatig bedekt zijn met chocolade. 
  3. Zet nu de muffinvormpjes voor 10 minuten in de vriezer. 
  4. Pindakaas en Whey Protein met elkaar mengen tot er een gelijkmatig mengsel ontstaat. 
  5. Doe 1 tl pindakaas in de muffinvormpjes. Vul met de resterende chocolade. Breng eventueel op smaak met wat zeezout. 
  6. Laat de muffinvormpjes nu voor minstens 30 minuten in de vriezer staan. 
  7. Eet smakelijk!