Protein Pasta met basilicum pesto

Protein Pasta met basilicum pesto

Basilicum pesto zelf maken

Makkelijk
15 mins
Spieropbouw

Voedingswaarden: per portie

Calorieën 775 kcal 439 kcal / 100 g
Koolhydraten 30 g 17 g / 100 g
Proteïnen 56 g 32 g / 100 g
Vet 46 g 26 g / 100 g

Ingrediënten:
personen

Voor de pesto:
20 g pijnboompitten
30 g cashewnoten
40 g verse basilicum
1 teen knoflook
60 ml olijfolie
1 el voedingsgist (optioneel)
zout, peper, vegan Parmezaanse kaas (optioneel)
Voor de pasta:
200 g
Protein Pasta
Protein Pasta
4,99 €
(2,00 €/100 g)
Incl. btw & plus Verzending

Pasta met pesto is altijd een goed idee. Probeer het eens met onze Protein Pasta. 66% minder koolhydraten. En 4x meer proteïne dan klassieke pasta. 

Bereiding:

Het recept is bedoeld voor 2 personen. 1 portie bevat 775 kcal en 56 g proteïne.

  1. Rooster de pijnboompitten en cashewnoten zonder olie totdat ze goudbruin zijn.
  2. Mix alle ingrediënten in de blender of keukenmachine. Daar is je pesto!
  3. Kook de Protein Pasta in water met een snufje zout.
  4. Meng de pasta met de pesto en klaar. Serveer met verse basilicum, pijnboompitten en Parmezaanse kaas.
  5. Geniet ervan!

wat is voedingsgist?

Voedingsgist gebruik je als een kruid. Het pept je gerecht op. In de veganistische keuken zijn deze kruidige vlokken erg populair, omdat ze een nootachtige/kaasachtige smaak hebben. Het perfecte alternatief voor kaas dus.