Protein Pasta Arrabbiata

Protein Pasta Arrabbiata

Simpel & pittig

Makkelijk
20 mins
Spieropbouw

Voedingswaarden: per portie

Calorieën 618 kcal 181 kcal / 100 g
Koolhydraten 40 g 12 g / 100 g
Proteïnen 65 g 19 g / 100 g
Vet 20 g 6 g / 100 g

Ingrediënten:
personen

Voor de saus:
1 teen knoflook
1 chilipeper (of 1 tl chilivlokken)
2 el olijfolie
400 g gepelde tomaten uit blik
0.5 bos peterselie
Zout, peper, basilicum, vegan Parmezaanse kaas
Voor de pasta:
250 g
Protein Pasta
Protein Pasta
4,99 €
(2,00 €/100 g)
Incl. btw & plus Verzending

Minder pasta eten wil niemand. Minder koolhydraten wel. Onze Protein Pasta bevat 66% minder koolhydraten en bestaat voor 50% uit het fijnste erwtenproteïne-concentraat. Vrij van soja en veganistisch.

Bereiding:

Het recept is bedoeld voor 2 personen. 1 portie bevat 618 kcal en 65 g proteïne.

  1. Hak de knoflook en chilipeper fijn.
  2. Verhit de olijfolie in de pan. Bak de knoflook en chili zorgvuldig..
  3. Voeg de tomaten toe en laat voor 10-15 minuten zachtjes doorsudderen. Breng op smaak met zout en peper.
  4. In de tussentijd kook je de Protein Pasta in water met een snufje zout.
  5. Voeg de pasta toe aan de saus en mix goed. Hak de peterselie en voeg toe aan de pasta.
  6. Serveer met basilicum en Parmezaanse kaas.
  7. Eet smakelijk!