Protein ice cream met chocolade & pinda

Protein ice cream met chocolade & pinda

Suikerarm chocolade ijs met pinda's

Makkelijk
10 mins
Spierbouw

Voedingswaarden: per portie

Calorieën 180 kcal 236 kcal / 100 g
Koolhydraten 12 g 16 g / 100 g
Proteïnen 20 g 26 g / 100 g
Vet 8 g 10 g / 100 g

Ingrediënten:
personen

240 g Protein Ice Cream Chocolade van foodspring
280 ml Water
90 g Pindakaas van foodspring
optioneel Topping: Pinda & cacaosnippers

Bereiding:

  1. Doe het Protein Ice Cream poeder en water in een schaal en mix met een garde, tot er geen kleine klontjes meer zijn.
  2. Giet 3/4 van het ijsmengsel in een vorm. De rest bewaar je voor later in de koelkast. 
  3. Zet het ijs in de vorm nu voor minstens 4 uur in de vriezer.
  4. Haal het ijs uit de vriezer en verdeel de pindakaas over het ijs en bedek vervolgens met de resterende ijsmassa.
  5. Zet het ijs nu nog minstens 2 uur in de vriezer. 
  6. Haal het Protein Ice Cream ruime tijd voor het eten uit de vriezer, zodat het wat smeuïg kan worden. Je kunt er nu eventueel nog wat pinda's en cacaosnippers aan toevoegen. 
  7. Enjoy!

Onze choco-pinda creatie is onverslaanbaar. Snacken - zonder schuldgevoel. Het bevat veel minder suiker dan het klassieke chocolade ijs. Geniet er iedere dag van!