Romige pasta met zalm

Romige pasta met zalm

zo vers, zo kruidig, zo simpel

Makkelijk
15 mins
Spieropbouw

Voedingswaarden: per portie

Calorieën 461 kcal 217 kcal / 100 g
Koolhydraten 44 g 20 g / 100 g
Proteïnen 15 g 7 g / 100 g
Vet 24 g 11 g / 100 g

Ingrediënten:
personen

125 g Volkoren pasta (bijv. spaghetti)
1/2 Ui
2 plakjes Gerookte zalm
1 tl
Kokosolie
Kokosolie
6,99 €
(21,84 €/1 kg)
Incl. btw & plus Verzending
100 ml Groentebouillon
100 g Crème fraîche
beetje dille
1/2 Citroen
Peper en zout
Na een lange dag heb je geen puf meer om heel uitgebreid te koken. Dat kennen wij. Maar dit snelle, verse recept helpt je daarbij: pasta en zalm. Het lekkerste comfort food, in 15 minuten gemaakt. 

Bereiding:

Je kunt het gerecht delen of alleen eten als je heel veel honger hebt. Een halve portie bevat 461 kcal en 15 g proteïne. 

  1. Kook de pasta volgens de verpakking. 
  2. Hak de ui fijn. Snijd de zalm in reepjes.
  3. Verwarm de pan en laat de kokosolie smelten. Bak de ui kort.
  4. Blus af met de groentebouillon en voeg de crème fraîche toe. Meng goed en breng op smaak met zout, peper en dille. Pers de halve citroen uit en voeg het sap toe aan de saus.
  5. Voeg nu de zalm toe aan de saus en laat het geheel 5 minuten koken.
  6. Meng nu de pasta er doorheen en klaar!Die Nudeln untermengen und servieren.
  7. Serveer met verse peper en dille.
  8. Eet smakelijk!

Onze tip

Heb je nog wat groenten over thuis? Perfect! Dan kan dat ook meteen de pan in. Bij de pasta met zalm past spinazie, knoflook, courgette, lente-ui, bieslook, broccoli, peterselie, basilicum, etc.