Paleo notenreep
Dé energie-kick voor tussendoor
Makkelijk
25 mins
Spieropbouw
Voedingswaarden: per portie
1 medium slice
Calorieën
520
kcal
520 kcal / 100 g
Koolhydraten
23
g
23 g / 100 g
Proteïnen
16
g
16 g / 100 g
Vet
50
g
50 g / 100 g
Ingrediënten:
persoon
personen
10 g | Walnoten |
30 g | Amandelen |
30 g | Kokossnippers |
40 g | Pompoenpitten |
30 g | Pecannoten |
30 g | Rozijnen |
30 g | Zonnebloempitten |
30 g | Chiazaad van foodspring |
50 g | Honing |
15 g | Kokosolie van foodspring |
Bereiding van paleo notenreep
- Verwarm de oven voor op 170 °C
- Hak alle noten en zaden in grove stukjes. Meng in een schaaltje met kokosvlokken, rozijnen en chiazaad.
- Verwarm de kokosolie in een pan op laag vuur. Even laten afkoelen en vervolgens door de honing roeren.
- Voeg deze mix toe aan de notenmix en meng tot een verdeelde massa.
- Verdeel de massa gelijkmatig op de met bakpapier belegde bakplaat en druk stevig aan.
- Bakken voor ca. 15-20 minuten.
- Laat 20 minuten afkoelen en zet daarna nog een 20 minuten in de koelkast.
- Snijd nu het grote notenreepblok in 20 evengrote repen.
- Om ze te bewaren wikkel je de repen in bakpapier en leg je ze in de koelkast.
- Gekoeld zijn ze ca. 1 week houdbaar.
Bereiding:
Producten die je kunt gebruiken:
Tip
In plaats van rozijnen kun je ook andere gedroogde vruchten gebruiken.
Informatie over copyright
- Afbeelding op deze pagina: ©Elena Shashkina/Shutterstock.com