Paleo notenreep

Paleo notenreep

Dé energie-kick voor tussendoor

Makkelijk
25 mins
Spieropbouw

Voedingswaarden: per portie

Calorieën 520 kcal 520 kcal / 100 g
Koolhydraten 23 g 23 g / 100 g
Proteïnen 16 g 16 g / 100 g
Vet 50 g 50 g / 100 g

Ingrediënten:
personen

10 g Walnoten
30 g Amandelen
30 g Kokossnippers
40 g Pompoenpitten
30 g Pecannoten
30 g Rozijnen
30 g Zonnebloempitten
30 g Chiazaad van foodspring
50 g Honing
15 g Kokosolie van foodspring

Bereiding van paleo notenreep

  • Verwarm de oven voor op 170 °C
  • Hak alle noten en zaden in grove stukjes. Meng in een schaaltje met kokosvlokken, rozijnen en chiazaad.
  • Verwarm de kokosolie in een pan op laag vuur. Even laten afkoelen en vervolgens door de honing roeren.
  • Voeg deze mix toe aan de notenmix en meng tot een verdeelde massa.
  • Verdeel de massa gelijkmatig op de met bakpapier belegde bakplaat en druk stevig aan.
  • Bakken voor ca. 15-20 minuten.
  • Laat 20 minuten afkoelen en zet daarna nog een 20 minuten in de koelkast.
  • Snijd nu het grote notenreepblok in 20 evengrote repen.
  • Om ze te bewaren wikkel je de repen in bakpapier en leg je ze in de koelkast.
  • Gekoeld zijn ze ca. 1 week houdbaar.

 

Bereiding:

Tip

In plaats van rozijnen kun je ook andere gedroogde vruchten gebruiken.