Kokosrepen met chocolade

Kokosrepen met chocolade

Zachte kokos om van te snoepen

eenvoudig
30 mins
Spieropbouw

Voedingswaarden: per portie

Calorieën 239 kcal 485 kcal / 100 g
Koolhydraten 8 g 16 g / 100 g
Proteïnen 4 g 7 g / 100 g
Vet 20 g 42 g / 100 g

Ingrediënten:
persoon

80 g kokosmelk uit blik (het bovenste vaste deel)
2 el
Protein Cream Coconut Crisp
Protein Cream Coconut Crisp
4,99 €
(2,50 €/100 g)
Incl. btw & plus Verzending
100 g kokosvlokken
1 tl
Flavour Kick Vanillesmaak
Flavour Kick Vanillesmaak
9,99 €
(8,33 €/100 g)
Incl. btw & plus Verzending
oder
1 el agave siroop
80 g pure chocolade (min. 70% cacao)

Knapperige kokosvlokken. Romige smeerpasta. Omwenteld in zachte chocolade. Onweerstaanbaar lekker en het perfecte alternatief voor suikerige repen uit de supermarkt.

Bereiding:

Met dit recept kan je 6 repen maken. 1 reep bevat 239 kcal en 4g proteïne.

  1. Schep 80g vaste kokosmelk uit het blik. Warm dit met de Protein Cream in een pannetje op tot je een vloeibaar mengsel hebt. 
  2. Tip: Leg het blik kokosmelk de avond ervoor in de koelkast, zodat het vaste deel zich van het vloeibare deel onderscheidt.
  3. Voeg de kokosvlokken en Flavour Kicks toe en meng goed.
  4. Vorm met je handen ongeveer 6 gelijke repen en leg ze op een bord met bakpapier. Leg ze 10-15 minuten in de diepvries.
  5. Smelt de chocolade au bain-marie. Wentel elke reep voorzichtig in de chocolade. 
  6. Leg de repen terug op het bakpapier in de koelkast tot de chcolade opgesteven is.
  7. Eet smakelijk!