Kokosrepen met chocolade
Zachte kokos om van te snoepen
eenvoudig
30 mins
Spieropbouw
Voedingswaarden: per portie
1 medium slice
Calorieën
239
kcal
485 kcal / 100 g
Koolhydraten
8
g
16 g / 100 g
Proteïnen
4
g
7 g / 100 g
Vet
20
g
42 g / 100 g
Ingrediënten:
persoon
personen
80 g | kokosmelk uit blik (het bovenste vaste deel) |
2 el |
|
100 g | kokosvlokken |
1 tl |
|
oder | |
1 el | agave siroop |
80 g | pure chocolade (min. 70% cacao) |
Knapperige kokosvlokken. Romige smeerpasta. Omwenteld in zachte chocolade. Onweerstaanbaar lekker en het perfecte alternatief voor suikerige repen uit de supermarkt.
Bereiding:
Met dit recept kan je 6 repen maken. 1 reep bevat 239 kcal en 4g proteïne.
- Schep 80g vaste kokosmelk uit het blik. Warm dit met de Protein Cream in een pannetje op tot je een vloeibaar mengsel hebt.
- Tip: Leg het blik kokosmelk de avond ervoor in de koelkast, zodat het vaste deel zich van het vloeibare deel onderscheidt.
- Voeg de kokosvlokken en Flavour Kicks toe en meng goed.
- Vorm met je handen ongeveer 6 gelijke repen en leg ze op een bord met bakpapier. Leg ze 10-15 minuten in de diepvries.
- Smelt de chocolade au bain-marie. Wentel elke reep voorzichtig in de chocolade.
- Leg de repen terug op het bakpapier in de koelkast tot de chcolade opgesteven is.
- Eet smakelijk!