Proteïne Ice Cream Cake

Proteïne Ice Cream Cake

Vijf lagen puur genot

middelmatig
30 mins
Spieropbouw

Voedingswaarden: per portie

Calorieën 247 kcal 380 kcal / 100 g
Koolhydraten 16 g 24 g / 100 g
Proteïnen 12 g 18 g / 100 g
Vet 15 g 23 g / 100 g

Ingrediënten:
personen

Voor de bodem:
140 g amandelen
120 g walnoten
170 g dadels
1 scheutje water
Voor de ijslaag:
180 g
Protein Ice Cream Kokosnoot
Protein Ice Cream Kokosnoot
9,99 €
(4,16 €/100 g)
Incl. btw & plus Verzending
210 ml water
Voor de pindalaag:
75 g dadels
50 g
1 el kokosolie
Voor de chocoladelaag:
80 g
Protein Cream Hazelnoot
Protein Cream Hazelnoot
4,99 €
(2,50 €/100 g)
Incl. btw & plus Verzending
optioneel Coconut Chips , Crunchy Fruits als Topping

Een notige bodem. Een romige laag kokosijs. En daar bovenop zoete pindalaag verfijnd met chocolade-hazelnoot en coconut chips. Do we need to say more?

Bereiding:

  1. Laag 1 (bodem: Meng alle ingrediënten in de blender tot een zacht geheel. Beleg een kleine, vierkante bakvorm met vershoudfolie. Druk de massa hier stevig tegenaan.
  2. Laag 2 (kokosijs): Voeg water en Ice Cream poeder toe aan de blender of roer het in een kom tot er geen klontjes meer zichtbaar zijn. Verdeel het daarna over de 1e laag. Laat het voor minstens 4 uur in de vriezer staan.
  3. Laag 3 (pinda): Meng alle ingrediënten in de blender tot een zacht geheel. Verdeel over de bevroren lagen.
  4. Laag 4 (chocolade): Maak de Protein Creame vloeibaar in een waterbad of in de magnetron. Verdeel de pasta over de pindalaag.
  5. Laag 5 (optionele toppings): Naar wens met kokosvlokken of Crunchy Fruits bestrooien.
  6. Laat alles nu nog eens 30 minuten in de vriezer staan.
  7. Snijd in 16 kleine stukjes.
  8. Bon appetit!