Hartige crêpes met gebakken ei

Hartige crêpes met gebakken ei

Gevulde pannenkoeken

Makkelijk
20 mins
Spierbouw

Voedingswaarden: per portie

Calorieën 300 kcal 125 kcal / 100 g
Koolhydraten 8 g 3 g / 100 g
Proteïnen 36 g 15 g / 100 g
Vet 13 g 6 g / 100 g

Ingrediënten:
personen

80 g Protein Pancakes van foodspring
230 ml Water
10 g Kokosolie van foodspring
2 Eieren
2 plakjes Kip- of kalkoenfilet
Zout, peper en dille

Onze tip

Voor de vegetarische variant vervang je de kipfilet door feta of een andere kaas.

Bereiding:

Bereiding

  • Doe de pannenkoekenmix en water in de shaker of een kom en meng tot er een glad deeg ontstaat.
  • Laat de helft van de kokosolie warm worden in de pan en bak vervolgens 2 crêpes. Zet deze aan de kant.
  • Doe nu de rest van de kokosolie in de pan en bak 2 eieren.
  • Leg in het midden van de crêpes de plakjes kip- of kalkoenfilet en het ei. Sla nu de randen naar binnen toe.
  • Breng de crêpes op smaak met zout, peper en dille.
  • Eet smakelijk!

Zo lekker kan een uitgebreid ontbijt eruit zien! Hartige crêpes maken was nog nooit zo makkelijk. Dat komt door onze Protein Pancakes mix. Goudbruin en luchtig - binnen 5 minuten. En dat ei bak zichzelf. Zo veel proteïne in één ontbijt!