Pumpkin Pancakes met Vanille Ijs

Pumpkin Pancakes met Vanille Ijs

Het kroonstuk op je herfstbrunch

eenvoudig
20 mins
Spieropbouw

Voedingswaarden: per portie

Calorieën 414 kcal 131 kcal / 100 g
Koolhydraten 20 g 6 g / 100 g
Proteïnen 51 g 16 g / 100 g
Vet 11 g 3 g / 100 g

Ingrediënten:
persoon

100 g hokkaido pompoen, gekookt
80 g Protein Pancakes Poeder van foodspring
130 ml water
1/2 tl kaneel
1 snuifje nootmuskaat
1 tl plantaardige olie
Voor de topping:
1 portie
Protein Ice Cream Vanilla
Protein Ice Cream Vanilla
9,99 €
(4,16 €/100 g)
Incl. btw & plus Verzending
pecannoten
ahornsiroop (optioneel)

Buiten wordt het stilaan kouder en de bladeren beginnen te verkleuren. Met deze pancakes brengen we de herfst direct op je bord. Overheerlijk met ons Protein Ice Cream! 

Bereiding:

Zonder toppings bevatten de pancakes 414 kcal en 51 g proteïne.

  1. Meng de pancake mix met het water, de pompoen, kaneel en nootmuskaat tot en glad geheel.
  2. Tip: Je kan hiervoor ook een pureestamper gebruiken.  
  3. Verhit de olie in een pan en bak 4 pancakes uit het beslag.
  4. Serveer de pancakes royaal met Protein Ice Cream, noten en ahornsiroop.
  5. Bon appetit!

onze tip

Als je het recept verdubbelt, kan je een heuse pancake-toren bouwen. Een echte eye-catcher op je volgende brunch!