Geitenkaas salade met fruitige topping

Geitenkaas salade met fruitige topping

Af en toe mag je best eens gegratineerde geitenkaas

Makkelijk
15 mins
Shape

Voedingswaarden: per portie

Calorieën 459 kcal 173 kcal / 100 g
Koolhydraten 12 g 4 g / 100 g
Proteïnen 15 g 6 g / 100 g
Vet 39 g 15 g / 100 g

Ingrediënten:
persoon

60 g Rol geitenkaas
1 Vijgen
5 Cherrytomaten
40 g Gemengde bladsla
10 g Hazelnoten
1 el Olijfolie
1 el
Zout, peper, appelazijn

De perfecte combinatie: kaas en jam. Vanaf nu kun je ook zonder suiker van dit zoete broodbeleg genieten! Onze 3 verschillende soorten Fruit Jam geven ieder gerecht een bijzonder lekkere touch!

Bereiding:

Het recept is voor 1 salade en bevat 459 kcal en 15 proteïne.

  1. Snijd de geitenkaas in plakjes en leg op een met bakpapier belegde bakplaat. Bak voor 3 tot 5 minuten op de bovenste plank van de oven op 230 °C.
  2. Snijd de vijgen en tomaatjes in vieren. Was de salade, indien nodig. 
  3. Leg de sla op een bord. Garneer met vijgen, cherrytomaten, hazelnoten en geitenkaas. 
  4. Verdeel de olijfolie en azijn over de salade. Breng op smaak met peper en zout.  
  5. Schep dan de Fruit Jam op de geitenkaas.
  6. Eet smakelijk!