Chocoladecroissant

Chocoladecroissant

Zoete chocola in bladerdeeg

Makkelijk
25 mins
Spieropbouw

Voedingswaarden: per portie

Calorieën 281 kcal 442 kcal / 100 g
Koolhydraten 18 g 29 g / 100 g
Proteïnen 5 g 9 g / 100 g
Vet 21 g 34 g / 100 g

Ingrediënten:
personen

1 Bladerdeeg
90 g
Protein Cream Hazelnoot
Protein Cream Hazelnoot
5,99 €
(3,00 €/100 g)
Incl. btw & plus Verzending
1 Eigeel

Zoete croissants van slechts ingrediënten. Je hebt zin in iets lekkers, maar wilt absoluut suiker vermijden? Onze onweerstaanbare Protein Cream is de oplossing! Een subtiele hazelnootsmaak in een jasje van bladerdeeg. 

Bereiding:

Wij hebben 6 croissants van het deeg gebakken. 1 croissant bevat 281 kcal en 5 g proteïne.

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Rol het bladerdeeg uit. Snijd 3 evengrote rechthoeken uit. Snijd deze nogmaals diagonaal door. 
  3. Nu 15 g Protein Cream op de lange kant smeren. Vervolgens het deeg tot aan de punt oprollen.
  4. Croissants met eigeel besmeren en voor 20 min. bakken.
  5. Eet smakelijk!

onze tip

In plaats van hazelnootsmaak, kun je ook onze Protein Cream Kokosnoot gebruiken.