Bananenbrood met Chocolade

Bananenbrood met Chocolade

zonder toegevoegde suikers

eenvoudig
60 mins
Spieropbouw

Voedingswaarden: per portie

Calorieën 151 kcal 203 kcal / 100 g
Koolhydraten 16 g 21 g / 100 g
Proteïnen 10 g 14 g / 100 g
Vet 8 g 7 g / 100 g

Ingrediënten:
persoon

100 g Havervlokken, gemalen of Instant Oats van foodspring
80 g
Whey Protein Banaan
Whey Protein Banaan
32,99 €
(43,99 €/1 kg)
Incl. btw & plus Verzending
2 tl kaneel
2 tl bakpoeder
2 rijpe bananen
2 eiwitten
110 g appelmoes
60 ml melk
40 g fijngehakte walnoten
40 g
Protein Cream Hazelnoot
Protein Cream Hazelnoot
5,99 €
(3,00 €/100 g)
Incl. btw & plus Verzending
<

Bananenbrood is altijd een hit! Onze tip: als je wat Protein Cream door het beslag roert, stil je ook gelijk je chocolade-cravings! En dat allemaal met 85% minder suiker.

Bereiding:

Als je het bananenbrood in 10 sneetjes snijdt, bevat 1 sneetje 151 kcal en 10g proteïne.

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Meng de havervlokken, Whey Protein, kaneel en bakpoeder in een kom door elkaar.
  3. Plet in een aparte kom de bananen en meng ze met de eiwitten, appelmoes en melk door elkaar.
  4. Meng de droge ingrediënten door de natte ingrediënten tot je een glad deeg hebt. Meng er vervolgens de walnoten door.
  5. Giet het beslag in een ingevette bakvorm. Laat de Protein Cream in een waterbad vloeibaar worden en lepel het over het beslag.
  6. Bak het bananenbrood ongeveer 45-50 minuten in de oven.

  7. Geniet ervan!