Sorteer op
  resultaten
Totale prijs incl. btw, excl. verzendkosten

Gecertificeerd bio

Biologische levensmiddelen zijn erg populair. Terecht. Het hoeft niet altijd biologisch te zijn, maar bij sommige levensmiddelen wil je geen compromis sluiten.


“Voor onze biologische levensmiddelen vertrouwen we op de strenge certificaten en labels. Bovendien werken we nauw samen met onze leveranciers en hechten we veel belang aan duurzame waardeketens en transparante communicatie.“


Biologische levensmiddelen zijn onderworpen aan duidelijke regels waarbij onafhankelijke instanties controleren of deze opgevolgd worden. Zo kunnen we je garanderen dat de producten waar “bio” op staat, ook echt “bio” zijn.

Met onze bio proteïne hebben we de proteïnemarkt drastisch veranderd. Onze bio proteïne was een van de eerste in zijn soort en maakt indruk met zijn natuurlijke smaak - zonder kunstmatige zoetstoffen en chemische toevoegingen. Dus met echt poeder van vanillepeulen en cacaopoeder.

Onze pindakaas hoort thuis in het rijtje smaakfavorieten. De pinda's uit ecologische teelt worden gepeld en met vliesje geroosterd. Wat betekent dit voor jou? Betere smaak en meer voedingsstoffen.

Voor onze proteïne pap op basis van soja gaan we nog een stapje verder en vertrouwen we op regionale soja van de Bodensee en uit Oostenrijk. Deze soja wordt in een traditioneel familiebedrijf zorgvuldig geteeld.

Voor onze bio noten en bessen hebben we de wereld rondgereisd om het beste van het beste te vinden. Voor ons is het nu duidelijk: biokwaliteit is een must om de waardevolle voedingsstoffen van de premium ingrediënten te behouden. Hetzelfde geldt voor ons witte chiazaad. Biologische goji bessen en onze biologische kokosolie schitteren zelfs in rauwkostkwaliteit. Milieuvriendelijker kan niet.